Dansk udgave
English version

Poul Larsen

 

 

I 1992 startede iværksætter og produktudvikler Poul Larsen firmaet Danaflex Design Industri og siden da har firmaet udviklet sig til en specialist indenfor smedearbejde i rustfri stål og alu.Det hele startede i lokaler på landejendommen ved Mariager, hvorfra vi gennem de sidste to årtier har serviceret store og små virksomheder i lokalområder.

 

Et tæt samarbejde med vore kunder og håndværk af høj kvalitet har altid været kernen i vores forretning, hvilket har givet os en bred og stabil kundekreds. Som underleverandør tilbyder vi vores ekspertise.

I 2008 flyttede Danaflex Design Industri til Bornholmsvej 1, Hobro i nyopførte lokaler, hvorfra vi i dag udfører store som små opgaver i optimale rammer. Vore moderne faciliteter rummer både smedeværksted, kontorområde, og interiør butik. Denne kombination giver os muligheden for at tilbyde en anderledes og helstøbt service til privat og erhvervsfolk.

I 2010 blev firmaet medlem af netværket Djurs Wind Power I Grenå, som blev dannet i forbindelse med at Anholt Havvindmøllepark skal etableres.

 Poul Larsen

DanaFlex Design - Industri - Send e-mail
Information, support & Feeedback - Decor Webdesign