Dansk udgave
English version

Virksomhedens nye smedepartner


Akzo Nobel JodanlægDanaflex Design Industri er en ordreproducerende maskinfabrik placeret i Hobro. Vi konstruerer, producerer, ombygger og reparerer alt indenfor rustfri stål og aluminium.

Vi bestræber os på at lave funktionelle og designmæssigt flotte produkter og projekter, der lever op til gældende krav og normer. Gennem de sidste to årtier har vi opbygget erfaring med arbejde indenfor produktionsudstyr til industrien og har leveret maskiner, transportører, beholdere, tanke og gelændere til erhvervslivet.

Vi har stor erfaring med specifikke projekter for større erhvervsvirksomheder, som Akzo Nobel Salt, Arla Foods, Danlind, SCA Packaging og mange flere. Med Danaflex Design som samarbejdspartner er virksomheden sikret gennemtænkte og solide løsninger af den bedste håndværksmæssige kvalitet.

  • Sædager Mejeri: udført processudstyr til fremstilling af salatost(fetaost)
  • Hedegaard Foods: Ægproducent fremstilling af specielle ægprodukter.
  • Udført Processanlæg og produktionsudstyr til ægfremstilling
  • Akzo Nobel Salt: Saltfabrikation.
  • Fremstilling af ovne til produktion af Gourmetsalt.
  • Jodanlæg til spisesalt,
  • Danlind, Sæbeindustri: rustfri transportsnegle, buffertanke monteret incl.låg med afsug.
  • LIndus Landbrugsmaskiner, marksprøjter.
 
 

 

 

 

Jodanlæg specialfremstillet for Akzo Nobel Salt A/S

 
 

maskine til Irsk kaffe hvor wiskey og kaffe sukker og fløde blandes i de rigtige forhold, Fls har lavet styringen og Ppul Larsen designet ud fra kundens ønskeIrsk Kaffe maskine udviklet til FLS Airloq irskkaffe maskine som Poul Larsen har udviklet til Fls efter deres ønske om en maskine til styring af enkelte dele af en kop irsk kaffe

Et projekt i samarbejde med FLS Airloq blev til på mindre end en uge, da Poul skulle designe og fremstille en maskine til brygning af Irish Coffee, hvor kundens styringer skulle anvendes i samme anlæg.

 

Hedegaard Foods: Ægproducent fremstilling af specielle ægprodukter.

 produktionsanlæg- buffertank yil æggemasse, med tilhørende repos og trappe udført i rustfri stål

 Danaflex Design Industri har i samarbejde med kunden,  ægproducenten HedegaardFoods fremstillet og installeret Buffertanke til æggemasse, med tilhørende repos og trapper alt sammen udført i rustfri stål.

 

 

 
 

 

 

DanaFlex Design - Industri - Send e-mail
Information, support & Feeedback - Decor Webdesign