Dansk udgave
English version
Studietur til England - besøg på messenOffshore wind2011UK og Lake District
Tilbage
Den 29 juni rejser Poul Larsen sammen med en gruppe fra netværket Djurs Wind Power i Grenaa til Storbritanien for at se messen samt sejltur ud til Walney Offshore windfarm i det Irske Hav.
Et af de største markeder indenfor havvindmøller er havene omkring Storbritannien. Offshore windindustrien er et stort marked, og studieturen skal bl.a. bruges til dels at se denne messe samt havvindmølleparker via en sejltur, samtidig skal det også anvendes til at skabe kontakter rent forretningsmæssigt for netværkets deltagere.

Som led i denne udvikling er direktør for Danaflex Design Industri - Poul larsen med på turen.

Studieturen indledes med besøg på messen Offshore Wind 2011 UK  Konference og udstilling, hvor der er 167 deltagende udstillere.

Fredag bruges til at besøge Walney Offshore wind Farm i det Irske Hav. Hvor dagen begynder hos Dong Energy I barrow med velkomst og sikkerhedsinstruktioner forinden der sejles ud for at se havvindmølleparkerne Walney, og der sejles forbi Ormond og Barrow offshore windfarm også.

Alle deltagenede virksomheder forventer at skabe nye relationer til andre virksomheder som efterspørger undrleverandører til industrien omrking vindmøller etc.

walneywindfarmuk.jpg
  1. Dato:
    21-06-2011
Fil:
Link:
DanaFlex Design - Industri - Send e-mail
Information, support & Feeedback - Decor Webdesign