Dansk udgave
English version
Danaflex Design Industri deltog i nybyggeri af salthal ved Akzo Nobel salt, Mariager
Tilbage
I forbindelse med byggeri af ny salthal ved fabrikken i Mariager har vi fremstillet flere af de store beslag til limtræsbjælkerne. Disse er udført i rustfri stål, som er det materiale der bedst tåler  den korrosion af salt, som altid er til stede i en opbevaringshal med salt. Danaflex Design Industri har i snart 20 år været fast samarbejdspartner med Akzo Nobel Salt, og vi har fremstillet og leveret flere ovne til saltfremstilling og produktion af bl.a Gourmetsalt - flagesalt.
bygningsbeslag til salthal ved Akzo Nobel udført i rustfri stålDanaflex Design Industri har været samarbejdspartner for bygherren KN Byg i Mariager, da disse skulle stå for nybyggeri af en lagerhal til salt hos fabrikken i Assens ved Mariager. Grundet de hårde vintre vi har haft et par år, var det nødvendigt at få lavet ekstra plads til saltlagre. Og da KN Byg har bygget vores fabrik i Hobro i 2008, indgik vi et samarbejde med dem omkring levering af enkeltdele til den hal de skulle bygge hos Akzo Nobel Salt.

Beslagene i rustfri stål  blev laserskåret hos andet firma, hvorefter vi lavede svejninger og efterbehandling i eget firma i Hobro.Da beslagene var meget store, krævede det naturligvis vores ekspertise på området med bearbejdning og svejsninger i rustfri stål, og vi er glade for det samarbjejde vi har haft med KN Byg omkring fremstillingen af disse. Ligeledes er det til gavn for alle parter, når man kan være flere om samarbejde på tværs af firmaernes ekspertise og know how.

  1. Dato:
    01-03-2011
Fil:
Link:
DanaFlex Design - Industri - Send e-mail
Information, support & Feeedback - Decor Webdesign